Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HEALTHY

Cikkek

2016.04.02

Tökéletesítette mosolyát az ex-szépségkirálynő

/ Menüpont: HEALTHY

horvath-eva-szepsegkiralyno.jpgHorváth Éva mindig is nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megőrizze szépségét. Alakja még mindig kifogástalan, sminkje, öltözködése tökéletes, akárcsak az arca.

 
Teljes bejegyzés

2015.11.11

A világ szellemi kulturális örökségének jelölik Konfuciusz konyháját

/ Menüpont: HEALTHY

konfuciusz-konyha.jpgKína szeretné a Konfuciusz család konyháját a világ szellemi kulturális örökségei között látni - hangzott el egy ételekről szóló nemzetközi szakmai konferencián a kelet-kínai Csüfuban, a néhai nagy filozófus szülőhelyén.

 
Teljes bejegyzés

2015.11.10

Koffeinnel a méheket is el lehet csábítani

/ Menüpont: HEALTHY

meh.jpgEgyes növények a nektárjukban megjelenő másodlagos összetevő, mint a koffein segítségével képesek lehetnek arra, hogy becsapják a méheket, és elnyerjék lojalitásukat, noha esetleg nem a legjobb minőségű táplálékot biztosítják számukra.

 
Teljes bejegyzés

2015.11.09

A kar anyajegyeinek számából következtetni lehet a bőrrák kockázatára

/ Menüpont: HEALTHY

anyajegy-borrak.jpgA jobb karjukon több mint hét anyajeggyel rendelkező nőknél kilencszer nagyobb volt a kockázata, hogy több mint 50 anyajegy van az egész testükön. A jobb karjukon több mint 11 anyajeggyel rendelkezőknek pedig nagyobb valószínűséggel volt több mint száz anyajegy a testén, ami azt jelenti, hogy esetükben a normálisnál ötször magasabb volt a bőrrák és a melanoma kialakulásának kockázata.

 
Teljes bejegyzés