Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.12.19

Karácsonyi trendek 2015-ben

A legtöbben talán azért sem dekorálják a lakásukat, mivel ez egy igen rövid időszak, és mire kigondoljuk, hogy mit és hogyan szeretnénk, akkorra vége is. 

 

karacsocsi-lakasdiszites.jpg


Éppen ezért nem árt előre tervezni és gondolkodni, ha idén (vagy inkább már csak jövőre) valami többet szeretnénk. A fő cél idén is, hogy meleg és családias légkört teremtsünk a lakásban, most az egyszerűség jegyében, figyelembe véve, hogy a kevesebb mindig több. Idén is a fehér-piros és fehér-ezüst színkombináció a divat, maradt tehát a skandináv stílus. 


Ezt megspékelhetjük néhány gyertyával, saját magunk által dekorált üveg mécsestartóval, kötött párnahuzatokkal (akár régi pulóverekből átalakítva), kockás takarókkal. Nagyon fontos, hogy a kellő hatást csak teljes rend mellett érhetjük el, ne legyenek szem előtt a mindennapi limlomok!


A karácsonyi dekorációban elengedhetetlen szín a piros és az arany, és az idei év divatszíne a kék! Mindezeket kombináljuk természetes anyagokkal: faágakkal, különféle bogyókkal, fahéjrudakkal, és törekedjünk lakásunk egészének egységes megjelenésére! Vásároljunk pár karácsonyi hangulatú cserepes virágot is (mikulásvirág, karácsonyi kaktusz) és állítsuk őket a lakás központi helyeire!